Eihän se mun paino ollutkaan noussut, vaan laskenut lisää! Eli norjana aaltojen harjanteita halkovi purteni mun, norjana noin myös notkuvi varsi impeni ihaellun! Eino Leino taisi sanoa noin, eli kyllä on LAIHA OLO!

Norjasta tulee mieleen ystäväni pikku-Mia, joka retkuiluiltaan kerkesi eräs talvi vanhempiensa kanssa laskettelemaan. En enää muista missä päin maailmaa tää laskettelu tapahtui, mutta Mialle se taisi olla ensimmäinen kerta, ikää kyllä oli jo reilusti päälle 20v. No, eihän sillä ollut lasketteluvehkeitä, vaan pitkässä nahkatakissa ja smurffipipo vinossa se vuokrasi sukset ja muut välttämättömät. Pääsikin mäkeen ja mäkeä alas, innostui ja meni vähän kauemmas laskemaan kun tyhjää näytti olevan. Kun Mia pääsi laskun alkuun joku rinteessa huusi kurkku suorana ja viittilöi Mialle :"NORWAY! NORWAY!!". Mian mielestä tosi kivaa ja frendiä ja eritoten kosmopoliittista, ja laskiessaan huusi takas vaan,että:"FINLAND, FINLAND!" No se mäki oli joku musta mäki, eikä siellä olis saanut olla eikä vaarallisuutensa vuoksi laskea, tyyppi olikin huutanut NO WAY, NO WAY!

Hauska tyttö se Mia muutenkin. Ja pieni, vaikka syö kuin hevonen. Mut eihän sillä syömällä sitä pituutta saiskaan. Kerran menin baariin ja huomasin, että Mia nukkuu sikeesti nyttyrässä baarituolilla ihan kyyryssä. Joku tulikin siihen viereen ja ihan aidosti sanoi, että voisinko siirtää laukkuni siitä jakkaralta, jotta hän vois istua siihen. Luuli Miaa mun nahkalaukuksi! Niin pieni se on.

Yritin taas yhtä kuvaa siirtää tänne, muttei onnistu, ihan liian iso.

Telkkari on ihan rähmässä kun Helmi pussailee kuvaruutua joka päivä monta kertaa.

Tää päivä on todella mennyt villasukissa, vaikka kauppaan olis ehkä pitänyt mennä. En ole mitään kuin pakolliset tehnyt, olen niin väsy, oudostikin väsy kun uni ei varsin tule, mutta runko eli tää taakka on ihan vapisevan vanhan väsynyt. Kuin oisin kipee. Olen heikko.

No, huomenna on todella kiireinen päivä! Kolme huoltoa ja neljät uudet kynnet, joista yksissä vanhojen Jenkeissä discount paikassa halvalla tehtyjen poisto ensin, eli niissä taatusti on MMA:ta, mikä on kielletty aine. Ja sitten perjantaina kolme huoltoa ja kolmet kynnet, joista niissäkin yksissä ensin vanhojen akryylien poisto. Ostin Miracle Soak Offia, saas nähdä ohittaako asetonin. Jos joku haluaa hyviä vinkkejä kynsien poistoon, ni voi kysyä multa. Nopee vinkki nyt heti; lämmitä asetonia vesihauteessa, mutta älä nyt kattilassa kuitenkaan! Lämmin vesikuppi ja siihen asetonikippo jne. Ja vuoden verran venailua :D No ei, vaikeen mä teen heti hetkessä, mahdottomaan menee vartti!