Odotellaan tässä pikkuveljen kanssa, että isosisko heräilisi...

Sankariäiti päätti eilen aloittaa kuntoilun, joten kävelytin itsemme kaukaiseen Myyrmanniin asti. Katsoin kartasta reitin, joka olikin sangen oikoinen. Sohjo auttaa lihaskunnon haltuunotossa, matka taittui siis sporttisesti. Kuntoni ei ole huono, koska hikoilen liikkuessani. Muovitakki myös auttaa erityksessä. Huomaan, että hauiksen kohdalla on jotkin lihakset, koska ovat kipeät. Kengät kuivuu varmaan kesään mennessä. Ilmeisesti sohjo ei ole lunta, koska pihamme on täynnä sitä. Vetämällä kaksoskärrytkin saa liikkeelle, ei hätää. Minkälainen painoraja niissä lienee kun huusivat eilen tuskasta. Kaupasta en paljoa ostanut, mutta kai siitäkin joitain kiloja kyytiin kertyi lapsien lisäksi. Siis ostamani irtoripset, joita päivittäistoimissani tarvitsen, eivät kuormaa kaiketi paljolla lisänneet, kesäperhosen verran ehkäpä. Mutta rattaat eivät kovin hyvin lasten kasvua kestä. Kitisevät ja vinkuvat kuin meillä olis oma yh-hälytin mukana.

Edellisestä innostuneena sain kuitenkin raahattua joitain asioita pois piiloon silmistä kellariin asti. Olenhan voimanainen. Lapset ja maidot siirtyivät yläkerran kotiin toiseen kerrokseen (2,5 kerrosta actually) hissittömässä talossa neljällä kantamalla. Uskallan siis jo jättää toisen odottamaan ylösnousemusta alas rappuun, pakko olla mitään pelkäämätön. Yläkerrasta kuitenkin päästetään joskus valloilleen joku koiran näköinen pelotus ja aikomukseni olisi nätisti pyytää sen kiinni pitämistä myös rapussa. Saan näin kerrostalokyttääjän maineen, tai sitten luffesta ja sen omistajasta ja meistä tulee naapurirakkauden ilmentymiä päivittäisin kahvituokioin, eikä koskaan enää tarvitse lähteä kauppaan jos sokru on loppu, ja varsinkaan en ole enää yksinäinen kun ovikello otetaan vihdoin käyttöön ja saamme tavata toisiamme ihanan usein.  

Mietinpä pitäisikö noille kynsiasioille laittaa oma kategoriansa. Ehkä siirrän edellisen kirjoituksen kommenteista jotain tänne blogin puolelle.

Ihmettelin kun ei paino laske, kunnes tajusin himolla juoneeni koko viime viikonlopun tavallista Pepsiä! Paino nousi tällä rasvan ja sokerin yhdistelmällä takaisin sen mitä viime viikolla menetin. Muuttukoon tämä viisaudeksi.

Tuula tulee tänään joksikin aikaa, teen kaksi huoltoa ja yhdet uudet kynnet. Voittoa on turha odottaa. Tilasin oikein Ameriikoista asti joitain kynsikoruja, siis sellasia joita varten porataan kynnen reunaan reikä ja koru pujotetaan siihen killumaan kuin korvis. Katsomme, mahdollisesti kadumme, mutta sitähän kaiken kaikkeus aina vaatii.

Sussu täytti 29. päivä 38 vuotta. Tilasin hälle ison pinkin T-paidan tekstillä THE QUEEN OF THE HOUSE ilmoituksen varassa, jonka Iltsikasta löysin. Tekstin saa keksiä itse, veloitus puhelinlaskussa ja kokonaishinta postikuluineen vain 13 euroa. Taaskin katsomme ja mahdollisesti kadumme ja niin edelleen, hinta tuntuu halvalta.....

Tomppakin sai vuosia lisää 26.päivä, 39 vuotta. Kuhan kerkiin saa hänkin T-paidan TOMPPA -ILOINEN TEINIPOIKA.

Helmi tanssityttö on oppinut pyörimään tanssiessaan. Söpöliini. Madonnan Hang On saa kaikkien discojen kuningattaren ihan villiksi, kaikkein eniten. Niinpä me täällä tanssitaan tähtien kanssa! (Jone on ihana, terveisin minä ja äiti.)