Hellu lähetti Teosta otetun kuvan, milloinkahan lie otettu, en muista, mutta toi body ei ole enää aikoihin mahtunut päälle. Taitaa poika istua mummon sylissä, ja mikä ilme...pienoinen...mami lähtee nyt heti lohduttamaan!

59520.jpg

 

Otin molemmista kuvia eilen, mutta mitenkäs noita nyt tänne sais..

Teo söi eilen ekaa kertaa jugurttia, ja lisäksi lähes kaiken muunkin Helmeltä omien ruokiensa lisäksi. Siihen napaan mahtuu!

Kello on kuitenkin siinä mitassa, että on jo mamin syytä lähteä samoille saarille lastensa kanssa, tosin roskiksen kautta...Anni tai Sirpa tai Iris tulee aamulla yhdeksän maissa, soittivat tänään voiko tulla, ja TOTTAKAI  voi, ja näin meidän äiti aikoo lähteä asioille ihan yksin, eli suorastaan kampaajalle tosin pelkkään leikkaukseen, mutta sitäkään nannaa ei tässä askeesissa ole koettu sitten yksilapsisuuden. En tosiaan muista milloin koko päätä on leikattukaan, olen niin raskaana ollut. Pankissa ja tukussa pitäisi myös käydä. Luuhata pitäis!

Jesse-boy tulee, jossei kipeys lisi, huomenna koulun jälkeen tätsyä katsomaan, ja tuomaan Tompalta joululahjan. Ja äidin ostaman sävyttävän Dove -kosteusvoiteen. Kuka täs nyt ruskee haluais olla, mut jotain neitiä tähänkin laiffiin..(BTW -älkää suotta koskaan ostako irtoripsiä)

Veera tulee kans huoltoon, siksi oiskin ollut hyvä jos Jesse osuis samaan aikaan, kun ei noista huolloista mitään enää tulee Helmi-viilarin kanssa. Toivottavasti se omenan kokoinen outous Jessen kurkusta häviäis. Jos ei lupasi sitten tulla pe-la yöksi. Niin, ja Veera tahtoo jotain vihreetä metsämäistä hörhelöllä kynsiinsä...sammal ois varmaan hyvä! Kynsitaidekilpailuissa ne jossain jenkeissä liimaileekin kynsiinsä kaikkee mahdollista, kuten simpukoita ja ruusuja ja pikkunukkeja ja mitä vaan, sieltä ei edes sormet erotu alta, enkä ymmärrä miten se enää kynsiin liittyykään. Täytyy etsiä jotain kuvia jostain. Kapakkaruusulle vois siis laitella kynsiin vaikka kaljapullonkorkkeja. Ja kahden vaippaikäisen lapsen yh-äidillähän joskus tosiaan löytyy kaikenlaista autenttista koristetta lähinnä kynsien alta, hehee.

Edellisen kirjoituksen kommenteista löytyy tietoa HELMI-joesta...

Jatkan juttua huomenna, sitähän kyllä riittäis joka päivälle enemmänkin.