Huomasin kuopuksella eilen ekan alahampaan! Ja ikäähän on nyt melko tasan 7kk.

Kirjottelin taas kerran yks päivä koko elämäntarinani tänne ja se hävis sohaistessani kai jotain tuntematonta ´vie rodeen´-nappulaa. Kun vaan tietäisin mikä se näistä on.

Nythän näyttäisi siltä, etten muista mitään päivistämme jos en jotain avainsanoja jonnekin kirjaa.

Samoin tajusin, etten ole kaikista pienimmän kehitystä kirjannut kuvallisesti läheskään niin tunnollisesti kuin Helmen kasvua. Kehittämättömiä filmirullia on kyllä kaapit täynnä. Tarvitsisin digi-kameran, tai kamerakännyn, ja halvalla tietysti. Ilmaiseksikin käy. Täytynee soittaa Cash Coverters´iin ja kysyä. Tai rukoilla taivaallista lahjoitusta. Kuten kävi kun mietiskelin mistä saan salonkiin sohvan, ja heti kohta yksi kynsityttö tarjosi meille sellaista. Ja toi itse kotiin asti viime perjantaina ukkonsa kanssa.

Tarpeitahan meillä olisi paljon ja hankkimisjärjestystä on  syytä miettiä tarkkaan. Priorisointi ei ole niin helppoa. Tietyt jutut voi jättää myöhemmäksikin, esimerkiksi uuden pepun hommaan itselleni vasta kun osaan helposti kävellä käsilläni. Kaikkien olisi ainakin helppo se sitten huomata. (Olisin voinut laittaa, että hommaan sen sitten kun lehmät lentää, mutta sitten olisi pitänyt lähteä heti ostoksille, sillä lehmäthän lentää. Olen sen kokenut.)

Mutta se puutelista on pitkä kuin sen yhden kirjailijan kirjat voisi sanoa aina samasta aiheesta. Niinkusta sanoin en muista helppojakaan enää. Kyseessä on kai se Taivallahden mies, jonka isä oli Herkko ja äitee Riitu. Siis kuka se nyt oli. Lisään kun löydän aivolaatikkoni jostain.

Meidän puutelistassa on kuitenkin jonkinlaista vaihtelua. Keittiön tuolit, päivänvalolamppu, uudet valaisimet vähän joka huoneeseen, sälekaihtimia kans joka huoneeseen, toiset yhden lapsen rattaat, pyykin kuivaaja, hiusten kuivaaja, se kamera, uus tietokone (Aleksi lupas hankkia Tampereelta), skanneri, auto (mullahan on jo, seissyt 1,5 vuotta ex-kodin pihassa), vakuutusmaksut, lapsille paljon uusia vaatteita, tiskikone, olkkarin verhot ja matot, mulle vaatteita ja kävelimiä ja tyttökamaa, maantaso-asunto omalla pienellä pihalla ja saunalla, parempi kynsipöytä imurilla, kaksi koko käden uv-lamppua, ilmanpuhdistin, kaikenlaista kynsiroinaa muutakin kuten sähköpora eli -viila, aika kampaajalle, selluvoiteet, ripsari, iso sohva, kokovartalopeili, kannettava CD-soitin, langattomat kuulokkeet, arvenpoisto, kirjahylly, valurautapannu, istuinosat kahteen tuoliin eli kaks vanerista pyöriötä plus täytteet ja päällykset, iskuporakone, hyvä ja uskollinen ja rehellinen ja päihteetön isä ja aviomies, karnisiinia, silmälasit, vatsan kohotus, hampaat, parvekekukat kohta, kaksi työtuolia, iso leikkikehä, taskulamppu, pitkiä atuloita, 8 cutteria, valkoisia käsipyyhkeitä, digiboxi, videot , dvd-soitin, kaksi turvaistuinta, lisää Ikean juomalaseja, nokkamukeja, syöttötuoli, tv-kaapelia ainakin 10 metriä ja tietokonepiuhaa samainen määrä...jatkuu...jatkuu....

Vanha juttu jo, mut elämä on....