Oltiin tänään Teo/Nillen kanssa neurologilla Peijaksessa. Tiesinhän tuon itsekin, että terveen paprut tulee! Jee! Ei enää kuntoutuksia fysioterapeutilla (vaikka Hilu niin mukava onkin), eikä minkäänlaista CP-peikkoa missään meilläpäin enää. Hyvästit sille asialle. Ihmeellisesti palleroinen toipuikin jäykistelyistä ja virheasennoista. Ei ollut syksyllä kivaa.

Ite olin eilen fysioterapeutilla kans, ja iha yksin. Äiti tuli toipuvan Jesse-jees-manin kanssa ryhmänjohtajaksi. Meninkin mutsin autolla, oli villi ja vapaa olo...Ekana kyllä käytiin Jessen kans ostamassa päivän maidot Cassasta, 100 euroa. No ehkä siinä sitten oli mun omatkin juomat.

Tää terapeutti ei osannut kertoa tai neuvoa mulle mitään uutta, ihan turha reissu. Ehkä neuvolantäti oli tehnyt vähän huolimattoman lähetteen. Sovittiin, että puhun neuvolalääkärin kanssa kun sen kohta tapaan kuitenkin. Eli ylihuomenna Helmen pepa-asioissa.

Aleksi, nykyinen kaljupää, toi mullle kaksi litraa asetonia. Rahat ei riittäneet neljään jota määrää pyysin. Tein sitten kaikille lapsille yhteisen jauhelihakastikkeen. Söivät. Aleksikaan ei tällä kertaa nukkunut.

Käväisin eilisellä  reissullani myös korjauttamassa lasini, jotka Helmi taas pari päivää sitten sai täysmäsäksi. Linssi oli irti jne. Ihmeellisesti pokat taas paranivat viidellä eurolla. Vasta viikko sitten korjasin niitä optikko Helmen väännöksistä 8:lla eurolla. En tajua miten nämä mitään enää kestää, ihmenaisen ihmepokat. Enemmän vaaleanpunaiset sais kyllä olla. 

Mentiin siis Peijakseen tänään dösällä. Sain ihan itse kurkoteltua rattaat kyytiin ja  pois. Helmellä oli ylisuuri talvihaalari päällä. Ostin sen kun vanhasta haalarista hajos vetskari ja jotain piti saada, mutta markkinoilla on aika huonosti tähän aikaan vuodesta mitään tarjolla. Meneehän se makuupussista, varsinkin kun kengätkään ei niiden kanssa pysy jalassa, koska lahkeensuussa olevien kuminauhojen velvollisuus olis niitä pidätellä pysymään, mutta kun lahjetta on 20cm liikaa...Joten kengät kainaloon sitten vaan.

Olen ihan avuttoman väsynyt, joten tiskaukset ja roskishiippailut saa olla. Ja ne sata asiaa, jotka vielä muuton jäljiltä on tekemättä. Ja se muuttohan oli siis yhden raskausajan verran sitten.

Olen varmaan laihtunutkin 200g. Eli luonteeni on luja. Noh, enpä hihku mutta yli kaks kiloo viime viikolla. Haluan mahtua entisiin vaatteisiin, koska olen liian köyhä ja liian yksinhuoltaja ostamaan uusia. Kai ne muodissa on taas sitten kun minäkin laiha.

Huomenna tulee varmistus MLL:ltä saanko perjantaiksi lapsenvahdin vai en. Toivottavasti, ja hyvän.

Eräs on kuitenkin menossa 5.7.2006 keskiviikkona Hartwall Areenalle Guns´N Rosesin konserttiin, hehee. Eräs kaunis nuori nainen, HEHHEH!